Партия „Политическо Движение Социалдемократи“ не споделя призива на премиера Кирил

...
Партия „Политическо Движение Социалдемократи“ не споделя призива на премиера Кирил
Коментари Харесай

Мандатоносител на Продължаваме промяната се обяви против даренията за оръжие за Украйна

Партия „ Политическо Движение Социалдемократи “ не споделя апела на премиера Кирил Петков за даряване на пари за оръжие. Това се показва в.

На 25 април министър-председателят с пост в профила си във Facebook разгласи, че открива обществена акция за набиране на финансов запас, който да бъде възложен на украинското държавно управление.

Партия „ Политическо Движение Социалдемократи “ е част и един от мандатоносителите на Коалиция „ Продължаваме Промяната “, само че ние носим и отговорност пред нашите гласоподаватели, показват от групировката.

От партията дефинират апела на премиера като неверен, недопустим и несъответстващ на обстановката.

„ Интересът на българските жители е над всичко и, в изискванията на галопираща инфлация и последна беднотия на болшинството от народа, да се приканва за обособяване на една заплата, е зов за това да гладуваш, да не може да си платиш сметките и да не си задоволиш главните потребности за цялостен месец “, означават от партията и допълват, че огромната част от българските жители живеят от заплата до заплата.

Партията напомня позицията си, че осъжда всевъзможни военни дейности и приканва за мирни договаряния с Русия под егидата на Организация на обединените нации. „ Внасянето на оръжия няма да приключи спора, а доста евентуално е да го разрасне “, показват от групировката.

„ Политическо Движение Социалдемократи “ вижда съществени проблеми в обществената връзка на ръководството и някои от политическите му позиции.

„ Нужна е по-мъдра и по-умерена външна политика без крайни ястребски позиции и решения, учредена напълно на българските ползи. Време е за преосмислянето на тези аспекти във водената политика “, означават от групировката.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР