Партия на зелените“ издига актьора Тончо Токмакчиев за кмет на

...
Партия на зелените“ издига актьора Тончо Токмакчиев за кмет на
Коментари Харесай

Изненада! Любим на България актьор влиза в политиката

„ Партия на зелените “ издига артиста Тончо Токмакчиев за кмет на София. От централата на зелените още не са удостоверили публично информацията.

„ На този стадий нищо не мога да разясня, тъй като ми следва турне в Съединени американски щати и Канада “, съобщи Тончо Токмакчиев.

От Партия на зелените се спрели на артиста, защото постоянно е имал дейна гражданска позиция по проблемите на София. Като алпинист постоянно може да бъде срещнат на Витоша в събота и неделя.

Участва в начинания за разчистване на планината, както и за запазване на околната среда. Освен това споделял визията си, че през днешния ден живеем в забавно време – това на обединена Европа. Време, доста по-добро от интервала, когато България беше част от блока на Съюз на съветските социалистически републики.

Смята, че най-успешният президент на Съединени американски щати до момента е Роналд Рейгън, който дружно с папа Йоан-Павел II е основал политически условия за края на комунизма.

Като артист в известно сатирично шоу Токмакчиев постоянно е влизал в кожата на български политици. Мнозина от тях са му се сърдили през годините поради един или различен скеч.

Въпреки политическите си функции, артистът до момента е стоял настрана от действителната политика.

В момента Токмакчиев пътува из България и по света. Заедно със своите сътрудници Георги Мамалев и Камен Воденичаров вършат комедийния театър „ Майсторите на комедията “. Тончо Токмакчиев го дефинира като „ един прелестен и занимателен обзор на нашия живот “ и споделя, че е доста значимо да работиш с хора, с които имат идентичен естетически усет и критерии.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР