Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в

...
Партия КОД ще се яви самостоятелно на местните избори в
Коментари Харесай

Партия КОД регистрира листа с кандидати за съветници в Пловдив

„ Партия КОД ще се яви независимо на локалните избори в Пловдив. Не влизаме в безпринципни обединения и желаеме да запазим чист профила си на същинска дясна партия. “ Това съобщи водачът на КОД – Пловдив, Пепа Деведжиева, откакто партията записва листа с претенденти за общински съветници. Списъкът съдържа 6 имена:

Пенка Деведжиева - член на Националното управление и ръководител на КОД - Пловдив. В мандата на локалната власт от 2015-а до 2019 година тя беше зам.-председател на Общинския съвет. Завършила е „ Публична администрация ”, както и „ Стопанско ръководство ”. Магистър е по „ Финансов мениджмънт “. Занимава се със обезпечаване от над 20 години.

Ивайло Спасов - зам.-председател на КОД - Пловдив. Завършил е „ Публична администрация “, магистър по " Публичен мениджмънт и политики ". Занимава се с администрация и ръководство на човешки запаси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, налично и бързо административно обслужване, бистрота в ръководството, опазване на чистотата на българския език.

Николай Ганев - магистър по финанси. IT експерт с над 20 години стаж. Притежава интернационалните патенти в региона на електрониката, автоматизацията и автомобилната промишленост.

Галина Карауланова - доктор със компетентност е " Епидемиология на инфекциозните заболявания ". Завършила е и магистратура по " Здравен мениджмънт ". Д-р Карауланова е създател на отдел " Контрол " към РЗОК - Пловдив. Заемала е позициите шеф на дирекция " Профилактика на заболяванията и промоция на здравето “ в РЗИ - Пловдив, заместник-управител на 2 частни лечебни заведения, шеф на МБАЛ " Свети Мина " в Пловдив. В момента е незабавен доктор в шоковата зала към МБАЛ " Асеновград "

Десислава Атанасова-Чомакова - икономист по обучение. Работи в МБАЛ “Свети Пантелеймон “ като счетоводител Активно ангажирана с превъзмогване на минусите на трудовото и осигурителното законодателства.

Атанас Чомаков - със приблизително особено обучение. Работи в частния бизнес в областта на електроизграждането.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР