Партиите, които си залепиха етикети проевропейски“ и демократични“, оспорват европейската

...
Партиите, които си залепиха етикети проевропейски“ и демократични“, оспорват европейската
Коментари Харесай

Нинова в атака

Партиите, които си залепиха етикети „ проевропейски “ и „ демократични “, оспорват европейската народна власт, тъй като на никое място в Европа не се гласоподава с машини. Политическа партия ни лепнаха етикет „ статукво “ и се гнусят от него, само че не се гнусят да гласоподават със статуквото ГЕРБ и Движение за права и свободи за износа на оръжие за Украйна. Реакцията им буди подозрения за операция на машинния избор.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в Народно събрание в разгара на абсурда към връщането на смесеното гласоподаване. Предложението за вот с хартиени бюлетини беше утвърдено на второ четене от Правната комисия след 18-часово съвещание.

На поръчката за отвод от диалози на Политическа партия с Българска социалистическа партия Нинова отговори по този начин: „ Тяхна воля! Ние не насилваме никого. Но да се знае занапред кой ще провали опцията за постоянен кабинет, работещ парламент, спокойна зима, обществени заплащания и гаранция за стопанската система – Политическа партия и Демократична България. Те блокират опцията за смяна на модела, против който се борят “.

По думите на Нинова има лепене на етикети, плашене с митинги и контрапротести. „ Призоваваме всички да се успокоим и да вземаме рационални решения с рационални причини. Щеше да е доста хубаво, в случай че с подобен жар спорехме за детските надбавки, само че не става… В обществената комисия отпадна от дневния ред гледането на Закона за семейни помощи за деца. Великите 16 обществени оферти на Политическа партия се самоопровергаха по този метод “, уточни Нинова.

Източник: Нова телевизия
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР