Партии от кръга Капитал - той си има обръчи от

...
Партии от кръга Капитал - той си има обръчи от
Коментари Харесай

Карадайъ закова обръчите от партии на Капитал. Тежки въпроси

Партии от кръга " Капитал " - той си има обръчи от партии, това е аксиома, които се финансират от потвърдени отговорни, разследвани от прокуратурата в Съединени американски щати, приказвам за " Нексо ", дали ще вземат участие в изборите? Този въпрос зададе водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти, откакто партията се записва за присъединяване в изборите.

За господин Делян Пеевски казахме - има административен акт, който се апелира в съда.Ако върховенството на закона е полезност за нас, значи всеки е почтен до доказване на противното, акцентира Карадайъ
-->
Докато в тази ситуация " Нексо " има следствие, има приета виновност, има платени десетки милиони за приета виновност. Обръчът от партии на олигархично-медийния кръг " Капитал " и на медийния монополист, дали ще вземат участие в изборите, продължи да пита Карадайъ.

Този въпрос би трябвало да се задава, той седи на дневен ред, безапелационен бе той. Лицемерие е, когато приказваме за господство на закона, някои хора да си приписват понятието народна власт и радетели за върховенството на закона, а самите те да са извършители на човешки права, на цивилен права, на закона, на Конституцията, възмути се водачът на Движение за права и свободи.

Затова има потребност от нормалност в българската политика, съобщи Мустафа Карадайъ. И зададе още въпроси: " Когато приказваме за господство на закона, нарушителите на Конституцията дали ще бъдат в предизборни листи? Нарушителите на закона и съставителите на противозаконни черни описи дали ще бъдат част от предизборни листи? Това не го споделяме ние, а българският съд. "

Нарушителите на гражданските права на български жители по време на избори дали ще бъдат част от предизборни листи? Нарушителите на човешки права, злоупотребявайки с власт, дали ще бъдат част от листите, попита още Карадайъ.

Ако Делян Пеевски има задоволително номинации, уповавам се няма да се откаже и ще бъде част от листите на Движение за права и свободи, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР