Парти сърцето на родното Черноморие - Слънчев бряг, бе нареден

...
Парти сърцето на родното Черноморие - Слънчев бряг, бе нареден
Коментари Харесай

Слънчев бряг е сред най-добрите плажни парти места в Европа

Парти сърцето на родното Черноморие - Слънчев бряг, бе подреден на 6-о място измежду 10-те най-хубави плажни местоположения за купонджии в Европа. Класацията е дело на уеб страницата beachatlas.com.

Лято. Слънцето над главата ви. Пясък под краката ви. Коктейл в ръката ви. И танци под ритмите на диджей. Има ли нещо по-хубаво от плажно празненство? За отмора, изпълнена с диви празненства, се отправете към Европа, където се намират някои от най-хубавите нощни клубове в света, написа уеб сайтът.

От Ибиса и Кипър до райските клубове в Миконос - има плажове и клубове за всеки.

Това е описът на 10-те най-хубави празненство плажа в Европа.

1. Плая д'ен Боса

Плая д'ен Боса е най-дългият плаж в град Ибиса, Испания. Той е затрупан с тънък пясък, а морето е доста умерено и чисто. Практикуват се доста водни спортове, като да вземем за пример: каране на джет, гребане със стойка и катамаран. Плая д'ен Боса е прочут с невероятния нощен живот, който се води на самия плаж. Там има клубове и градски плажни питейни заведения, които оферират балдахини, шезлонги, изключителни коктейли и известни диджеи от целия свят.

2. Зрче (Zrce)

Плажът Зрче е един от най-красивите и най-привлекателните освен хърватски, само че и европейски плажове. Той се намира на 2 км от град Новаля на остров Паг в Хърватия. Този чакълен плаж постоянно е именуван хърватската Ибиса и е прочут с това, че е дом на доста незабравими празненства с присъединяване на някои от най-известните диджеи в света като Armin van Buuren и Eric Prydz.

3. Парадайс (Paradise)

Плажът Парадайс се намира в град Миконос в Гърция. Този песъчлив плаж притегля хора от всички възрасти през летните месеци. Това е плаж, подобаващ за домашни любимци и фамилии, който се охранява и от спасители. Плажът е наличен за хора с увреждания. На плажа Парадайс има специфична зона за нудисти, а също така той е известен и с клубовете и празненствата си. Някои от специфичните посетители, които са имали изяви на плажа, са световноизвестни диджеи като David Guetta и Steve Aoki.

4. Ниси (Nissi)

Плажът Ниси е ситуиран в западния завършек на град Ая Напа в Кипър. Подобно на множеството други плажове в покрайнините на Ая Напа, плажът Ниси е песъчлив. Ниси има много неповторимо състояние, защото свързва главната част на Кипър с остров Ниси.

5. Парага (Paraga)

Плажът Парага се намира в южната част на остров Миконос в Гърция. Дългата пясъчна линия е идеална за фамилии с деца. Можете да се насладите на красивата природа на плажа Парага под зоркия взор на дежурните спасители. През 70-те години на предишния век плажът се разпространява с помощта на хипи културата. Парага е съвършен и за тези, които търсят оживено лятно преживяване, защото музиката звучи от плажните питейни заведения през целия ден.

6. Слънчев бряг

Централният плаж се намира в морския туристически курорт Слънчев бряг на черноморското крайбрежие на България. Огромният песъчлив плаж предлага наслаждение и развлечение както за младежи, по този начин и за фамилии с деца.

С необятна гама от хотели, заведения за хранене и нощни клубове, курортът Слънчев бряг е въплъщение на нощния живот и незабравимите празненства. Ако желаете по-спокойна отмора, може би е по-добре да отидете в Несебър, който е напълно покрай този курорт. Можете да опитате водни ски, уиндсърфинг и други водни спортове. Плажни питейни заведения, казина, увеселителни паркове и танцови клубове посрещат гостите през деня и нощем.

7. Яз (Jaz)

Плажът Яз е дълъг чакълен плаж, ситуиран на няколко километра от Будва. Той предлага превъзходни гледки, чиста синя вода и е посипан с шезлонги, чадъри и плажни питейни заведения. Яз е един от най-популярните плажове на Будванската ривиера, а през последните години е хазаин на голям брой концерти и събития.

8. Плая де Магалуф (Playa de Magaluf)

Плаж Магалуф е основният плаж на испанския град Магалуф на остров Майорка. Златистият пясък на плажа е дом на многочислени празненства, което му дава репутацията на празненство плаж.

9. Плая де ла Барселонета (Playa de la Barceloneta)

Плая де ла Барселонета е главният плаж в Барселона в Испания. Това е плаж със златист пясък и чисто синьо море. Туристите от целия свят, както и жителите на Барселона, обожават този прочут плаж. Разположен е в остарял риболовен квартал, тъй че има доста заведения за хранене с морски блага, които туристите могат да посетят и да опитат ястия от прясна риба или известните " тапас ".

10. Прая да Роша (Praia da Rocha)

Плажът Прая да Роша се намира в южната част на град Портимао, Португалия. Подобно на доста други плажове в района Алгарве, Прая да Роша е песъчлив плаж. Докато разглеждате плажа, можете да откриете стълбище, водещо към Forte de Santa Catarina (Крепостта на св. Катарина). Тази цитадела е издигната през 16-и век, с цел да пази испанското крайбрежие по това време. Връщайки се назад към плажа Прая да Роша, можете да се отпуснете с пиво в ръка в локалните питейни заведения или да го вземете със себе си на някой от десетките шезлонги.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР