Парламентът все още може да спре безумието, което беше включено

...
Парламентът все още може да спре безумието, което беше включено
Коментари Харесай

Костадинов: Да предотвратим катастрофата на четворната коалиция, закриването на „Марица изток“

„ Парламентът към момента може да спре безумието, което беше включено в ПВУ. Ако непознатите партии в Народното събрание надлееят в този момент, злополуката е неизбежна “, съобщи в деклерация от парламентарната естрада водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.  

„ Най-важната задача е да се предотврати злополуката, която четворната коалиция предначерта. Закриването на " Марица изток " ще бъде икономическо самоубийство на цяла Южна България ", сподели още той Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане “ предизвести, че в случай че се лишим от комплекса „ Марица изток “ икономическите последствия ще са големи.

Костадинов уточни, че обслужващите непознати посолства се готвят да затворят енергийни мощности без разбори. Той означи, че „ Възраждане “ се пробват да провеждат отговорно болшинство, което да отстрани сходни точки от ПВУ.

„ Търпението на миньорите и чиновниците в ТЕЦ-овете се изчерпва. Последствията ще бъдат повече от съществени в случай че въпросът не откри решение в зала ", безапелационен е той.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР