Парламентът ще издава четириезичен речник на Парламентарното измерение на Българското

...
Парламентът ще издава четириезичен речник на Парламентарното измерение на Българското
Коментари Харесай

Парламентът ще издава речник на парламентарното измерение на председателството

Парламентът ще издава четириезичен речник на " Парламентарното измерение на Българското председателство на съвета на Европейски Съюз за 2018 година ", който ще е на български, британски, френски и немски език. Това се разбра от социална поръчка на Народното събрание с оптималната планирана стойност 142 000 лева (без ДДС), с която се търси кой да отпечата материали в 18 позиции.

От поръчката не излиза наяве, какви термини за " парламентарното измерение на председателството " ще съдържа, нито кои са неговите създатели. От пресцентъра на Народното събрание, както и основният секретар на Събранието Стефана Караславова желаеха питането да бъде изпратено по Закона за достъп до информация и отхвърлиха да отговорят на въпросите по телефон. Депутати от комисията по Европейски въпроси също нямаха никаква информация за това издание, макар, че имало сделка рекламните материали за председателство да бъдат съгласувани с тях. Речникът би трябвало да е с размер от 550 страници и да бъда отпечатан до 10 дни след възлагането на поръчката.

Освен речника, изпълнителят на поръчката би трябвало да издаде две издания от 4500 страници и от 5500 страници в томове, издание с размер 36 страници със заглавие " Българският парламент ", същото издание само че на френски и британски, издание с размер 24 стр. със заглавие " Нашият парламент ", осведомителна дипляна за Народното събрание, календари, както и бланки, предложения и картончета с лого на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР