Парламентът ще гласува на второ четене промени в Закона за

...
Парламентът ще гласува на второ четене промени в Закона за
Коментари Харесай

Депутатите ще гласува на второ четене промени в Закона за хората с увреждания

Парламентът ще гласоподава на второ четене промени в Закона за хората с увреждания, които плануват решенията на ТЕЛК да важат до явяването на хората на комисия, с цел да запазят правата си и да не връщат пари. Това планува признатата стратегия за работа на депутатите през седмицата.

В нея е и второто четене на промени в Кодекса за обществено обезпечаване, препоръчани от Движение за права и свободи, съгласно които ще се зачита за трудов стаж престоят в затвор или трудов лагер по времето на комунизма.

Депутатите ще обсъдят, още веднъж на второ четене, промени в Закона за трудовата миграция и трудовата подвижност, свързани с така наречен синя карта, както и промени в Закона за кадастъра и имотния указател.

В дневния ред е също второто гласоподаване на промени в Закона за пазарите на финансови принадлежности, както и първото четене на законопроекти за изменение и допълнение на Закона за пътищата.

Точка в стратегия е първо гласоподаване на промени в Закона за електронното ръководство, както и в Закона за горите, в Закона за правосъдната власт.

Депутатите се чака да обсъдят на първо четене и Законопроект за неплатежоспособност на физическите лица, импортиран от Министерския съвет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР