Парламентът бе на косъм от махленски бой, след като шефът

...
Парламентът бе на косъм от махленски бой, след като шефът
Коментари Харесай

На косъм от махленски бой! Свиленски хвърли ръкавица на ПП

Парламентът бе на косъм от просташки пердах, откакто шефът на левицата Георги Свиленски предложения Искрен Митев от Политическа партия на открито, с цел да му изясни нещо значимо.

Депутатите се скараха за дневния ред. Левицата изиска да се гледа Кодекса на труда, в който е заложен растеж на минималната работна заплата. Свиленски упрекна депутатите от " Български напредък ", че не ги поддържат.
-->
Хората на Стефан Янев се ядосаха и от групировката обявиха, че оферират тази точка да е първа за утрешния ден. А другояче желали минималната заплата да е 1050 лв. и приканиха алените да спрат с популизма.

Свиленски пък ги захапа, че от БВ подкрепяли всичко и се изненада, че в този момент от тях не идвала поддръжка за предлагането на Българска социалистическа партия. Нека пред българския народ покажем същинското си лице, настоя Мая Димитрова от групата на алените.

Мисля, че комбинациите в дневния ред ще стигнат комбинациите в шаха, установи представляващият съвещанието Росен Желязков след следващото предложение за замяна на точките в дневния ред.

Българска социалистическа партия и Политическа партия се скараха кое е по-важно за левите- минималната заплата или хартиената бюлетина. Георги Свиленски предложения Искрен Митев от Политическа партия на открито да му го изясни.

Навън е студено, разбирам апела ви за изстудяване на пристрастеностите, сподели Желязков. След това излезе и Елисавета Белобрадова от Демократична България и тя също получи покана от аления народен представител.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР