Парламентарната група на ПП-ДБ се събра на обявеното по-рано днес

...
Парламентарната група на ПП-ДБ се събра на обявеното по-рано днес
Коментари Харесай

ПП-ДБ се събраха да решават как продължават отношенията с ГЕРБ-СДС

Парламентарната група на ПП-ДБ се събра на оповестеното по-рано през днешния ден от Кирил Петков заседание, с цел да реши по какъв начин ще действа оттук насетне след размяната на взаимни обвинявания от два дни насам с ГЕРБ-СДС за нарушение на кардинално реализирани договорености, довели до излъчването на постоянен кабинет. Очаква към съвещанието да се причисли и министър председателят акад. Николай Денков, съобщи bTV.

„ Даването на оставка евентуално е допустимо “, съобщи тази заран Кирил Петков в коментар за вероятните решения, които ще вземат на съвещанието. Той постави на масата и тази догадка при оповестяването на решението на парламентарната група на ПП-ДБ, че през днешния ден няма да влезе в пленарна зала в символ на митинг против изключителното включване в дневния ред на стартирането на процедурите за избор на нови управления на три регулатора – Сметната палата, Българска народна банка и НЗОК, чиито мандати са изтекли. По думите на Петков, това е било направено без координиране с ПП-ДБ.

" Ясно предупредихме, че нещата, които се случват в последните дни са неприемливи. Първо, едно от най-големите събития от последните 2 седмици, беше подмяната на Гешев със Сарафов. Искахме да бъде изслушан в Народно събрание правосъдният министър. Бяхме блокирани от скритото болшинство на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане ", сподели той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР