Парламентарната група на ГЕРБ се солидаризира с искането на младежката

...
Парламентарната група на ГЕРБ се солидаризира с искането на младежката
Коментари Харесай

Скандал в НС: ГЕРБ обвини Иво Христов във високомерие, БСП нападна Борисов и Караянчева

Парламентарната група на ГЕРБ се солидаризира с настояването на младежката организация на партията и също настоя депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов да понесе политическа отговорност за думите си за „ детското българско население “.
В декларация от името на групата Тома Биков напомни, че, като цитира изявление на социолога, че „ 80% от българите са дебили “. „ За нас това е неприемливо “, безапелационен бе Биков, който настоя „ Българска социалистическа партия за България “ да заеме ясна позиция – или да се разграничи от думите, или да поеме отговорност за тях.
 Съюз на демократичните сили: Професор „ 80 % дебили “ през днешния ден още веднъж обиди българското население Съюз на демократичните сили: Професор „ 80 % дебили “ през днешния ден още веднъж обиди българското население
Живото хибридно оръжие – професор „ 80 % дебили “, през днешния ден още веднъж обиди българското население, като го назова &bdqu...
Това политическо надменност е една от повода към този момент 10 години да не получите доверието на българските жители “, съобщи още Биков и добави: „ Всеки от нас е в тази зала с помощта на тези, които господин Христов назовава „ детско население “.

Отговорът на левицата не закъсня. „ Когато си обкръжен от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се вършат промени “ , съобщи Драгомир Стойнев, обявявайки, че цитира думи на премиера Бойко Борисов.
„ Това каква връзка има? “ - попита го обаче водещият съвещанието Емил Христов, предупреждавайки депутата да внимава с изразите.
 Проф. Иво Христов: Бойко Борисов не може да удържи сриващия се престиж Проф. Иво Христов: Бойко Борисов не може да удържи сриващия се престиж
„ Ако се окаже, че Бойко Борисов не може да удържи сриващия се престиж, експертният кабинет е комфортно средство за него. Хем да бъ...
“ – продължи Стойнев, визирайки записа, на който се чува глас, мощно наподобяващ този на Бойко Борисов.
„ Моля седнете на мястото си и не влизайте в такива словесни дуели “, реагира незабавно ръководителя, отнемайки думата на Драгомир Стойнев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР