Парламентарната група на БСП се връща на работа в Народното

...
Парламентарната група на БСП се връща на работа в Народното
Коментари Харесай

БСП се връща в парламента утре – 30 май

Парламентарната група на Българска социалистическа партия се връща на работа в Народното събрание от на следващия ден – 30 юни, реши групата след съвещание на „ Позитано” 20.

Социалистите ще желаят оставката на финансовия министър Владислав Горанов поради проблема с партийните дотации.
Прокуратурата ревизира за какво партийните дотации са се надули с 6,5 млн. лева В "Шоуто на Слави " бяха изнесени данни, съгласно които "цената " на получен глас е повишена над избраното по закон
Левицата спря да взе участие в съвещанията на Народно събрание още през февруари. Това беше решено от Националния съвет на партията в символ на митинг против решенията на Народното събрание.

До връщането на депутатите на Българска социалистическа партия назад на работа в Народното събрание се стигна след провалянето на евровота.
Българска социалистическа партия се връща в Народното събрание, на следващия ден групата взема решение по кое време Депутатите от левицата са отвън Народното събрание от средата на февруари
Част от членовете на левицата проучиха като неточност напускането на Народното събрание и акцентираха, че това е измежду главните аргументи за слабия резултат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР