Парламентарната група на БСП се пръсва из страната, на семинар

...
Парламентарната група на БСП се пръсва из страната, на семинар
Коментари Харесай

Нинова: Борисов и Цветанов са на финала. Ние сме бъдещето

Парламентарната група на Българска социалистическа партия " се пръсва " из страната, на семинар в разложкото с. Баня алените са изработили съответния график.

Ще търсим оптимално необятно единодушие, надпартийно, българско по тематики като демография и стопанска система, съобщи на брифинг за медиите Нинова в с. Баня, Разлошко, където алената парламентарна група и Изпълнителното бюро се събраха на семинар.

Предлагаме диалог за бъдещето, а не партийна кавга за сегашното, диалог за това какво следва след ГЕРБ и патриотите, съобщи Нинова.

Помолена да разяснява последните кавги в ръководещата партия водачът на Българска социалистическа партия съобщи: Борисов и Цветанов са на финала, ние сме бъдещето.

По мотив оценката президента Радев, че сега нови избори не са опция, Нинова съобщи: Уважаваме мнението на президента, той е институция, има своето мнение, което не съответствува с нашето. Различията ни с Радев не са драма.

Социалистите са одобрили законодателната си стратегия за Народното събрание.

Те са подготвени с четири законопроекта - за ръководство на държавните предприятия не по бордовашки, партиен начин; за наследството на тракийските българи; за отбрана от домашното насилие; за отбрана на българското произвеждане и против двойния стандарт на храните.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР