Парламентарната група Изправи се! Мутри вън!“ променя името си и

...
Парламентарната група Изправи се! Мутри вън!“ променя името си и
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри вън! сменя името си

Парламентарната група „ Изправи се! Мутри вън! “ трансформира името си и към този момент ще се споделя „ Изправи се.бг! Ние идваме! “.

Това разгласи водачът на обединението Мая Манолова след съвещание на Парламентарната група. Тя остава ръководител на групата, а неин заместител още веднъж ще е юрист Николай Хаджигенов, който през днешния ден разгласи, че дружно с Арман Бабикян основават Неправителствени организации " Ние идваме ".

Татяна Дончева ще е предлагането за зам.- ръководител на Народното събрание. 

Манолова разяснява, че ще вземат решение дали да поддържат държавно управление, препоръчано от Има Такъв Народ, едвам когато се срещнат с целите на ръководството.

По-рано през днешния ден двамата депутати - Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, оповестиха, че основават неправителствена организация, която ще се казва  " Ние идваме! ".

Хаджигенов и Бабикян бяха част от " Отровното трио " по време на митингите предходната година, като преди изборите бяха напуснати от проф. Велислав Минеков. 

" Ние, жителите, сътворяваме гражданско придвижване на стотиците почитатели и симпатизанти, на хора от митингите, които упорстваха да изградим организация, в която да се включат интензивно. В последната година се образуваха комитети по районите на инцидентен принцип, водени от ентусиазма на жителите за смяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи старания, мъчно ще защитим човешките права, правовата страна, демокрацията и свободната пазарна стопанска система. Затова взехме решение да създадем неправителствена организация, с името: " НИЕ ИДВАМЕ! ", заявиха Хаджигенов и Бабикян. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР