Паркирането в Пловдив - един от най-многолюдните български градове, става

...
Паркирането в Пловдив - един от най-многолюдните български градове, става
Коментари Харесай

Шофьорите си паркират, а някой мисли ли за майките с колички? СНИМКА

Паркирането в Пловдив - един от най-многолюдните български градове, става все по-голямо предизвикателство с всеки минал ден.

Шофьорите са изобретателни и оползотворяват всяка свободна повърхност - от тротоари до градинки. От това пострадали се оказват и пешеходците, които постоянно би трябвало да заобикалят паркирани коли. Както се оказва, даже тогава когато колите са  на паркинг.

Именно сходна обстановка разказва пловдивчанин. Той обръща внимание на това, че някои водачи прибират доста във вътрешността колите си, а по този начин част от тротоара се оказва мъчно приложим.

Той споделя и фотография, на която виждаме по какъв начин пешеходците попадат в самобитна клопка. От едната страна имаме стена, а от другата паркирана кола.

" И пешеходците... са принудени да вървят измежду автомобилното придвижване и надлежно те самите хем да пречат, хем да са в заплаха ", заключава Николай Юруков.

Вижте цялата обява на мъжа, споделена в мрежата:

Моля, мислете малко за пешеходците и майките с детски колички. Винаги има най-малко един подобен т*пир да паркира с половината предна част на тротоара. И пешеходците поради него са принудени да вървят измежду автомобилното придвижване и надлежно те самите хем да пречат, хем да са в заплаха.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР