Паркът около читалище Иван Вазов в Коматево редовно става място

...
Паркът около читалище Иван Вазов в Коматево редовно става място
Коментари Харесай

Тийнейджъри редовно окупират и разрушават парк в Коматево

Паркът към читалище „ Иван Вазов ” в Коматево постоянно става място за сбирки на младежи, които го унищожават лека-полека. Под пост в обществените мрежи пловдивчанин изрази негодуванието си по отношение на вандалските прояви на младежите.
Прочетете още
Не единствено че люлката, предопределена за дребните деца, е скъсана, само че и боклуците са на всички места към оборудването, а кошът прелива. Опаковки от храни, фасове и бутилки са едни от дребното отпадъци, които са към парка. Една от пейките също е в безобразно положение.

Поведението на въпросните деца също прави усещане на живеещите в квартала – те наскърбяват и ругаят при направена и най-малка забележка.

Жителка на квартала разяснява, че група момчета с колела окупират площадката и даже хвърлят пиратки пред очите на малчуганите.

Някои от последвалите мнения са:

„ Вчера се пробвах да направя забележка, щяха да ми скачат на пердах, отървах се с няколко хули единствено. Имам 2 момчета, и се апелирам да не станат такива хулигани. Боклуците ги вършат децата, чоплят семки, чупят шишета, пускат пиратки, деца ненаучени на обикновени порядки и отношение към по-възрастните... Възмутена съм просто! Не знам от тях ли или от родителите им,които нехаят повече. ”

„ То целия парк е бедност и дори и забележка в случай че им направиш ще те изядат. ”

„ С риск да ме нахокате това е най-ужасната площадка, която сме посещавали. И не, не е отговорна нито общината, нито политиците, а точно посещаващите. Пълно с фасове, децата лазещи в тях. ”

„ И при мен са се пробвали да им минават номерата, един път люлях сина си, който беше на към 10м тогава и пристигнаха да ме питат “Тва бебе скоро ли ще се маха от тая люлка ”, но аз небрежно им обясних, че ще има да си почакат. ”





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР