Парите на данъкоплатците в България се използват за обогатяване на

...
Парите на данъкоплатците в България се използват за обогатяване на
Коментари Харесай

Комисията LIBE: Парите на данъкоплатците в България се използват за обогатяване на кръгове до управляващата партия

Парите на данъкоплатците в България се употребяват за обогатяване на кръгове, свързани с ръководещата партия. Европейска комисия да продължи да следи правосъдната промяна и битката с корупцията в България в границите на Механизма за съдействие и инспекция.
Европейска комисия да употребява също по този начин всички други налични принадлежности, в това число процедури за нарушение на европейските полезности, мярката за господство на закона и инструментите на бюджета, когато те бъдат налични.

Това са единствено част от настояванията и констатациите, които се съдържа в план на предложение за резолюция на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи в Европарламента /LIBE/. Той ще бъде гласуван на 1 октомври.

Необходимо е също по този начин българското държавно управление в съдействие с Еврокомисията да грантира по-строг надзор върху метода, по който се изразходват пари от фондовете на Европейски Съюз, са споделя още в плана.

В предлагането евродепутатите упорстват да се обърне съществено внимание на обвиняванията в корупция по високите етажи- Става дума за изтеклите в общественото пространство записи от лятото, „ Апараментгейт “, свадите с къщите за посетители, случая с либийския танкер „ Бадр “, случая с парцела в курорта Росенец или сскандала с хипотетичните противозаконни парични прехвърляния на пари от Българската банка за развиване (ББР).

В плана се показва взаимност с българския народ в неговите законни претенции и желания към правораздаване, бистрота, отчетност и народна власт. Екологичен потенциал твърдо счита, че мирните демонстрации са главно право във всяка демократична страна и поддържа правото на кротичък митинг, като осъжда всякаква форма на принуждение против това право. Ужасянащо е потреблението на мощ против жеви и деца, изключително деца със болести.

Тревога провокират противозаконните и прекомерните инспекции против частни бизнеси, изразили намерено поддръжка за митингите.

Документът можете да видите
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР