Парис Хилтън обяви, че е станала майка за първи път,

...
Парис Хилтън обяви, че е станала майка за първи път,
Коментари Харесай

Какъв е проблемът с личните семейни снимки на Парис Хилтън

Парис Хилтън разгласи, че е станала майка за първи път, през януари предходната година. Тогава тя разкри, че дружно със брачна половинка си Картър Реум към този момент имат момченце на име Финикс, което се е родило посредством сурогатна майка.
 Известни двойки, които съумяха да скрият от всички, че чакат дете
Известни двойки, които съумяха да скрият от всички, че чакат дете

Знаменитостите знаят по какъв начин да изненадват

Само няколко месеца по-късно, през ноември, звездата още веднъж изненада всички, като показа, че към този момент е майка и на момиченце - Лондон, също родено посредством сурогатна майка.

Въпреки че  винаги е казвала какъв брой доста мечтае за семейство, в началото тя те издаваше доста персонална информация за началото на майчинството си в обществените мрежи.

Впоследствие обаче започнаха да валят фотоси със сина ѝ, изключително около рождени дни, почивки и други мотиви. Изключение не беше и католическият Великден, който отмина преди няколко дни.

" Аз и моето малко великденско мече ", написа  към тематична Великденска фотосесия, правена в дома ѝ. На фрагментите тя е облечена в къса розова рокля, а момченцето ѝ - с бели дрешки и шапчица.

" Най-сладкото и най-щастливото момче с най-хубавата мама ", гласи коментарът на таткото.

Това, което обаче напоследък прави впечатление на почитателите на  и стана мотив още веднъж да я разискват, е забележителното количество фотоси със сина ѝ и безспорната липса на такива с дъщеричката ѝ.
In my mail room opening up all the random things I ordered on @TikTok
Под едно от последните видеа на звездата в TikTok, в което тя още веднъж демонстрира момченцето си Финикс, потребителите се питат по кое време ще могат да видят и неговата сестричка.

В един от мненията написа: " Финикс е просто обаятелен. Нямам самообладание да се почувстваш задоволително сигурна, с цел да ни покажеш и сестра му. "

" Скоро ", гласи отговорът на.

Под фотоси от скорошната ѝ фамилна отмора брачният партньор ѝ отговори на мненията и изясни за какво към момента не са показвали дъщеричката си.
 По какво Парис Хилтън не желае децата ѝ да наподобяват на нея
По какво Парис Хилтън не желае децата ѝ да наподобяват на нея

Майчинството ѝ е приоритет номер едно

" Не сме напълно подготвени да я споделим със света, само че тя е очарователна и наподобява тъкмо като майка си ", написа Картър Реум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР