Парис Хилтън напоследък е в носталгично настроение - припомня си

...
Парис Хилтън напоследък е в носталгично настроение - припомня си
Коментари Харесай

Парис Хилтън за Светата Троица на купоните: Пишехме история

Парис Хилтън в последно време е в носталгично въодушевление - напомня си хубавите моменти с празненство приятелките Бритни Спиърс и Линдзи Лоън отпреди 17 години.

В понеделник 42-годишната наследница показа два фрагмента от " златния списък " на триото на вечерно излизане, както и фотоси на техните кукли Bratz, застанали в позите от именитите снимки.

" Преди 17 години... Пишехме история. " Светата Троица “ #ThatsHot “, написа Хилтън, като не пропусна да спомене фразата, с която стана известна - " Това е горещо ".

На фрагментите звездите са облечени в мода, мощно присъща за тогавашните времена. Хилтън носи бяло горнище и неразделната си по тези времена лента за глава, Лоън носи сив чеп и велурено яке, а Спиърс показва тяло в къса черна рокля.

Бритни описа в записките си " Жената в мен “ за " кротките " излизания с Хилтън, откакто бракът на Спиърс с някогашния й брачен партньор Кевин Федърлайн стартира да се разпада.

" Никога не е било толкоз диво, колкото го представяше пресата “, написа тя в книгата.

Спиърс добави, че " в никакъв случай не е имала проблем с пиенето " и че твърдите опиати не представлявали интерес за нея. " Предпочитаният опиат " на поп изпълнителката, както самата тя разкрива, е лекарството " Адерал ", предписвано на хора, страдащи от ХРНВ (ADHD). Употребата си на медикамента тя разяснява по този начин: " Да, надрусваше ме, само че това, което ми даваше, бяха няколко часа, в които се усещах по-малко депресирана ".

Хилтън обясни събитията, довели до емблематичния папарашки кадър на Спиърс и Лоън в епизод от подкаста си This Is Paris - тя и Спиърс били на празненство на другар в хотел Beverly Hills и решили да се приберат вкъщи.

Докато отивали към колата си, Лоън - която била в разгара на някаква " драма " с Хилтън - се доближила.

" Изведнъж погледнах и видях, че тя е в колата ми. Не се разбирахме, тъй че бях учтива “, спомня си Хилтън. " Беше пъклен мъчно даже да изляза оттова, тъй като не можех да виждам от всичките камери. “

Междувременно, в диалог пред сп. People Хилтън похвали Спиърс " че споделя историята си “ в новата си книга, споделяйки, че се гордее с певицата.

" Знам какъв брой мъчно може да бъде писането на записки, тъй като би трябвало в действителност да се потопите и да помислите за толкоз доста моменти от живота си, за които съм сигурна, че даже не желаете да се сещате “, сподели тя. " Но това преживяване в действителност лекува и написването на моята книга ( " Парис: Мемоарите " ) промени живота ми по толкоз доста способи. Така че същински се надявам да се усеща по същия метод. Просто се гордея с това каква мощна жена е тя. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР