Париж винаги е добра идея. Сещаме се за тази сентенция

...
Париж винаги е добра идея. Сещаме се за тази сентенция
Коментари Харесай

Лили Колинс се завръща в Париж

" Париж постоянно е добра концепция. " Сещаме се за тази поговорка около наближаването на премиерата на трети сезон на Emily in Paris. Сериалът на Netflix може и да не е обичан на французите, които считат представянето на страната и локалните нрави за прекомерно клиширани, само че, позор не позор, ние го чакаме с неспокойствие.
 Emily in Paris, Лили Колинс и първи фрагменти от трети сезон на хитовия сериал на Netflix
Емили се завръща в Париж

Първи фрагменти от трети сезон на Emily in Paris

Вече има и първи филмов откъс на идния сезон, който ни загатва ненапълно какво да чакаме от него. Накратко - по доста то същото. Много пъстри тоалета, доста работни интриги и доста съмнения във връзка с персоналния живот на Емили.

Американката в Париж (Лили Колинс е в ролята, в случай че към момента някой не е разбрал) ще би трябвало да избира сред това дали да остане да работи за остарялата си шефка (Кейт Уолш) или да се трансферира в новата компания на Силви (Филип Лерой-Болю).

Колебанията не престават и на любовния фронт за Емили. Тя все по този начин не знае кого обича повече - французина Габриел (Лукас Браво) или англичанина Алфи (Люсиен Лавискаунт). В останалите функции са Ашли Парк, Камий Разат, Самюел Арно.

Първи епизод на трети сезон на Emily in Paris излиза на 21 декември по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР