Пари заваляха от небето в един от популярните квартали на

...
Пари заваляха от небето в един от популярните квартали на
Коментари Харесай

Доларов дъжд валя в Хонконг

Пари заваляха от небето в един от известните квартали на Хонконг. В ареста се озова основателят - млад познавач по криптовалути и обожател на именития воин Робин Худ, който желал да помогне на бедните, съобщи Агенция Франс Прес.

Минувачи съумяха да снимат с телефоните си по какъв начин от покрива на висока постройка хвърчат банкноти и се разпиляват по улицата, където хората се пробват да ги уловят. Сцената беше излъчена директно от атрактивния бизнесмен Уонг Чин Кит, който има страница за криптовалути във Facebook.

24-годишният мъж, прочут в интернет с прозвището Младият стопанин на парите, споделя, че желал да зарадва предколедно бедните, като ограбва богатите. " Питам се дали някой от вас има вяра, че парите могат да падат от небето? ", запитал той, преди да обърне камерата към покрива на прилежаща постройка, откъдето като конфети се разхвърчали банкноти по 100 хонконгски $ (12,80 щатски долара).

Щедрият мъж е бил арестуван по обвиняване, че е провокирал вълнения на публично място. Уонг твърди, че пръснал най-малко милион $, само че полицията е събрала банкноти на стойност едвам 6000 хонконгски $ (приблизително 770 щатски долара).

Големи благосъстояния бяха насъбрани в последните години с помощта на криптовалутите, изключително биткойна, чиято стойност варира сред 20 000 и 3000 щатски $.

СНИМКА: Дъжд от пари в квартал на Хонконг
СНИМКА: Парите, с които великодушният мъж желал да помогне на бедните
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР