Пари Сен Жермен приема Лориен в мач от 33-ия кръг

...
Пари Сен Жермен приема Лориен в мач от 33-ия кръг
Коментари Харесай

ПСЖ - Лориен, Мбапе и Меси в предни позиции

Пари Сен Жермен приема Лориен в мач от 33-ия кръг на Лига 1. Парижани не престават да водят в класирането и през днешния ден ще желаят да създадат нова крачка към купата, която по-скоро към този момент наподобява като условност в идващите седмици.

Килиан Мбапе, несъмнено, води офанзивата на домакините. Френският национал продължава да се бори за голмайсторския приз в шампионата и досега има 22 попадения и четири асистенции. Той обаче е преследван от Джонатан Дейвид, който по-рано през днешния ден съумя да се разпише и изостава единствено на едно попадение. Мбапе ще си партнира с Лионел Меси в предни позиции, а двете звезди ще бъдат подпомагани от Карлос Солер.

Лориен, който заема 11-ото място в подреждането в Лига 1, няма да желаят да са в ролята на жертва и ще опитат да откраднат най-малко точка на “Парк де Пренс ”. Добрата вест за гостите е наличието в състава на Ензо Льо Фе. Футболистите на Режис Льо Брис нямат победа в последните си пет дуела в шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР