Пари Сен Жермен поведе със седем точки на върха в

...
Пари Сен Жермен поведе със седем точки на върха в
Коментари Харесай

Безгрешен ПСЖ победи убедително "Ница"

" Пари Сен Жермен " поведе със седем точки на върха в класирането на френското състезание, откакто Единсон Кавани вкара два гола през първото полувреме, а Данте означи в личната си врата за крайното 3:0 против " Ница ".

Парижани към този момент имат 29 точки от 11 мача, а вторият в подреждането " Монако " може да редуцира разликата при гостуването си на " Бордо " през днешния ден.

Отборът на " Ница ", който приключи трети предишния сезон, в този момент заема 14-о място с 10 точки след четвъртата си поредна загуба в шампионата.

ПСЖ излезе на терена без санкции Неймар, който беше изпъден по време на равенството 2:2 против " Олимпик " Марсилия. Неговото място зае Анхел Ди Мария, който изигра доста мощен мач, асистирайки и за двата гола на Кавани. Аржентинецът центрира към уругваеца от свободен удар в третата минута и той вкара с глава, а в 31-та Кавани овладя извеждащ пас на Ди Мария, заобиколи вратаря Валтер Бенитес с топката и вкара за 2:0 на празна мрежа.

Бенитес направи две отлични спасявания след удари на Кавани и Ди Мария през първото полувреме, което значително се изигра на една врата. Стражът обаче нямаше по какъв начин да реагира на гола на Данте, който беше на неверното място при удар с глава на Кавани в 52-та минута.

Килиан Мбапе удари греда след самостоятелна акция през втората част, а самият мач приключи при резултат 3:0.

Кавани пък беше изпратен с овации от публиката при промяната си в 85-та минута, като в овациите се включи и Неймар. Бразилецът изгледа срещата от ВИП-ложите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР