Пари Сен Жермен отново показа головата си мощ в домакинството

...
Пари Сен Жермен отново показа головата си мощ в домакинството
Коментари Харесай

ПСЖ се развихри в края

Пари Сен Жермен още веднъж сподели головата си мощност в семейството си на Страсбург от 17-ия кръг в Лига 1. Шампионите се постановиха с 4:0, само че в действителност мачът бе решен едвам в последните 10 минути, когато паднаха три от четирите гола.

Столичани поведоха в 18-ата минута, когато Анхел Ди Мария стреля от близко, ударът му бе избавен, само че Тимоти Пембеле означи при добавката, вкарвайки първия си гол за ПСЖ.

Домакините съумяха да решат всичко в своя изгода в края на мача. Първо в 80-ата минута Ди Мария се възползва от неточност в защитата, лиши топката и подаде за Килиан Мабапе, който от близко вкара за 2:0.

Шоуто продължи в 88-ата минута, когато и Идриса Гай се разписа с извънредно хубав гол с изстрел от към 25 метра.

Крайното 4:0 оформи Мойс Кийн в 90-ата минута. Нова неточност при изнасянето на топката разреши на парижани да лишават, Марко Верати трансферира вратаря, само че бранител почисти от голлинията. Кълбото обаче се озова в Кийн, който със мощен шут и благодарение на рикошет вкара четвъртото попадение за своя отбор.

Така ПСЖ към този момент има 35 точки, само че остава на 3-ата позиция след Лион и Лил, които са с точка повече. Страсбург пък се намира на 17-ото място с 14 точки.

Лига 1 17 кръг, сряда 23 декември  Пари Сен Жермен 4:0краен резулат  Страсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР