Пари Сен Жермен не успя да победи гостуващия Троа в

...
Пари Сен Жермен не успя да победи гостуващия Троа в
Коментари Харесай

ПСЖ с ново равенство, слабак навакса пасив от два гола на Парк де Пренс

Пари Сен Жермен не съумя да победи гостуващия Троа в мач от 36-ия кръг на Лига 1. Двубоят във френската столица приключи 2:2, като това беше трето следващо тъждество за първенците. Те поведоха небрежно с попадения на Маркиньос и Неймар (от дузпа) до 25-ата минута, само че Троа не се съобщи и стигна до точката с голове на Ике Угбо (30`) и Флориан Тардю (49`), който също се разписа от бялата точка.

След равенствата против и почитателите на ПСЖ чакаха победа срещи 15-ия в класирането. Част от публиката на " Парк де Пренс " освирка Почетино при оповестяването на стартовите сформира, само че всички футболисти получиха овации. Аржентинецът заложи на извънредно офанзивна единайсеторка, в която зад действаха, и.

Още в 4-ата минута Ерик Палмър-Браун пропусна да накаже неточност на отбраната на домакините. ПСЖ отговори с фалцов удар на, избавен от. В 6-ата минута аржентинският национал центрира и оставеният непокрит откри резултата. Домакините обаче продължиха да са много разсеяни и в 11-ата минута изпуснаха, само че неговият шут беше блокиран.

В средата на полувремето Палмър-Браун повали в наказателното поле и ПСЖ получи дузпа, която осъществя. обаче понижи в 30-ата минута, когато лиши топката от и преодоля. Малко след гола пропусна да приключи с прецизен удар хубава офанзива на домакините, а в 37-ата минута попадение на беше анулирано поради засада.

Втората част стартира с дузпа за. Нарушението извърши Преснел против. не сбърка от бялата точка - 2:2. Последва мощен напън на ПСЖ и още един анулиран гол на. В 60-ата минута стреля на сантиметри от гредата, а в 73-ата гостите бяха покрай цялостен поврат, само че не прояви самообладание.

Почетино освежи халфовата линия с включването на и. В 84-ата минута съвсем повтори осъществяването си за първия гол, освен това още веднъж след центриране на, само че този път топката излезе в навън. След това парира мощен шут на,а последният късмет се откри пред в добавеното време, само че той уцели гредата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР