Пари Сен Жермен, който току-що отпадна от Шампионската лига, може

...
Пари Сен Жермен, който току-що отпадна от Шампионската лига, може
Коментари Харесай

ПСЖ с оферти за Венгер и Фелаини

Пари Сен Жермен, който преди малко отпадна от Шампионската лига, може да се окаже избавителния пояс за мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, а и за всички почитатели на " топчиите ", които желаят французина да освободи клуба от наличието си. Според информациите във Франция босовете на парижани към този момент са се свързали с 68-годишния експерт, с цел да схванат дали той има предпочитание да поеме ПСЖ през лятото. За всички е ясно, че след фиаското против Реал Мадрид Унай Емери няма да остане на " Парк де Пренс " след края на сезона. Един от любимците за неговия пост е точно опитният Венгер. През предишното лято французинът подписа контракт за две години, само че поредицата слаби резултати напоследък още веднъж ускориха настроенията против него. Вчера на Острова се появи информация, че самият Венгер е декларирал пред своя щаб, че няма желание да напусне самичък, само че предлагането от Франция може да го накара да размишления.

Същевременно от ПСЖ готвят оферта към халфа на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини. Договорът на белгиеца с " алените дяволи " изтича след края на сезона, като двете страни към момента не могат да се схванат за периода на възможен нов договор. Бившият състезател на Евертън желае дълъг контракт. Точно подобен са подготвени да му предложат парижани. Офертата ще бъде за 4-годишен договор с годишна заплата от 5,4 милиона паунда чисто.

Рома също се интересува от Фелаини, до момента в който мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо неведнъж съобщи, че желае белгиецът да остане на " Олд Трафорд ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР