Пари Сен Жермен и Интер продължават преговорите помежду си за

...
Пари Сен Жермен и Интер продължават преговорите помежду си за
Коментари Харесай

Интер отказва да намали цената на Шкриняр! Става въпрос за 70 млн. евро

Пари Сен Жермен и Интер не престават договарянията между тях за прехвърлянето на бранителя Милан Шкриняр (вдясно на снимката) в посока " Парк де Пренс ". Двата клуба обаче за момента не могат да реализират единодушие по отношение на параметрите на договорката и по-конкретно за цената на играча, твърди Джанлука Ди Марцио, предава sportal.bg.

Директорът на ПСЖ Антеро Енрике през вчерашния ден е провел поредна среща с сътрудниците си от Интер. " Нерадзурите " са склонни да се разделят с 27-годишния словак, чийто контракт изтича след година, само че желаят да вземат оптимално огромна сума за него, с цел да могат с парите от тази договорка да финансират привличането на Бремер от Торино.

Твърди се, че цената, сложена от Интер на Шкриняр е 70 милиона евро, плюс спомагателни бонуси. От ПСЖ за момента отхвърлят да извадят тази сума и търсят метод да смъкват цената. По всичко проличава обаче, че шефовете на Интер не са склонни на отстъпки и френският първенец ще би трябвало или да одобри техните условия, или да се откаже от тази договорка.

Шкриняр бе притеглен в Интер от Сампдория през 2017 година и в последните години се трансформира в главен дирек в защитата на " нерадзурите ". До момента той има 215 мача и 11 гола за клуба във всички шампионати.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР