Паргов опроверга появилите се днес слухове, че е готов да

...
Паргов опроверга появилите се днес слухове, че е готов да
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Няма да напускам БСП, няма да правя нова партия!

Паргов опроверга появилите се през днешния ден клюки, че е подготвен да хвърли партийния си билет и да се отдаде на строителството на новата партия към президента Радев.

Няма да напущам Българска социалистическа партия.

Това съобщи отстраненият водач на столичната организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов в отговор на въпрос, във връзка появилите се през днешния ден клюки, че е подготвен да хвърли партийния си билет и да се отдаде на строителството на новата партия към президента Радев.

" Ще не преставам да се боря за доверието на социалистите, и освен в София. Няма да напущам Българска социалистическа партия, тъй като това е моята партия
И като редови социалист мога да дам това, от което има потребност социалистическата концепция. Дядото беше редови социалист, а не ръководител и направи по този начин, че през днешния ден всички социалисти да го почитат! ", акцентира пред медията ни Паргов.

И продължи: " Няма да върша нова партия, ще се боря за това Българска социалистическа партия да е притежател на лявата идеология и ще извърша със смисъл думите " Българска социалистическа партия ",

а не както е сега.

И най-после - не се предавам. И нещо доста значимо, което желая да кажа: Мен не ме е боязън и не съм подвластен! ", акцентира Паргов.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР