Парфюми-и-и! Крадени парфюми, продавам! Маркови парфюми, крадени!“ - провиква се

...
Парфюми-и-и! Крадени парфюми, продавам! Маркови парфюми, крадени!“ - провиква се
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Пазете се! Роми продават опасни парфюми

„ Парфюми-и-и! Крадени парфюми, продавам! Маркови парфюми, крадени! “ - провиква се ром на междинна възраст пред магазин за техника. Със стоплянето на времето плъзнаха и амбулантните търговци, които обикалят с раница към огромните хипермаркети, видя Lupa.bg.

Само за няколко дни ни предлагаха два пъти да си купим " крадени парфюми на преференциални цени ". Веднъж се пробваха да ни пробутат ароматите на паркинга на " Кауфланд " в София, като ромът сякаш нямаше пари с цел да се прибере в родния си град, а единствено няколко минути по-късно остави раницата си в " Фолксваген Пасат " за 10 бона. 



През уикенда се пробваха да ни продадат парфюми и пред " Технополис " в Благоевград. Там ромите бяха доста по-груби и отнесохме псувни и обети, тъй като не пожелахме да дадем 40 лв. за крадената стока. 

Специалисти разясниха пред уеб страницата ни, че такива парфюми са рискови, тъй като не е ясно наличието им и приканиха хората да не се доверяват на амбулантни търговци, тъй като могат да получат мощен обрив, алергии и какво ли не. 

Потърпевши се оплакаха пред Lupa.bg, че са си закупили такива благоухания и вътре е имало алкохол, а не парфюм. Има и късметлии, които са улучили в шишето да има мирис, само че надалеч не от истинските, а с миризма на парфюмите от магазин " Всичко по 1 лев ".



Обикновено измамниците се снабдяват с менте парфюмите от Одрин и Китай. В Турция  се продават „ Шанел “, „ Армани “, „ Босс “, „ Унгаро “, „ Роберто Кавали “, „ Трусарди “, „ Живанши “ и така нататък за по 5 лева на шишенце. Пратките от Китай са на едро и излизали даже и по-евтино, само че при втория случай ромите работят за човек над тях, който поръчва и връчва на служащите си да разнасят стоката му. Принципът е като при просията, за продавачите остава доста дребен %. Въпросът е " Къде е полицията? ", тъй като все по-често чуваме за роми, които продават към огромните вериги супермаркети.



Снимки: Lupa.bg
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР