Парфюмът е не просто начин да ухаете приятно. Той е

...
Парфюмът е не просто начин да ухаете приятно. Той е
Коментари Харесай

Разгадайте характера по любимите аромати

Парфюмът е не просто метод да ухаете прелестно. Той е страст, прекарване, скрито обръщение, което предавате, акцентира същността и стила ви и разкрива характера. Изборът на аромати приказва доста за вас. Вдъхвайки нотките на аромата, може да разгадаете и същността на индивида против вас. Ето какво приказва изборът на мирис.

Цветни аромати
Ядките, които обичате, издават чертите на характера ви
Ядките са измежду наложителните и потребни храни, които би трябвало да включваме в ежедневното си меню. Те ни доставят с редица потребни хранит...
Прочети повече
Те са обичани на фините и нежни дами, открояващи се с грациозност и жанр. Флоралните ухания са изборът на романтичките, мечтателките и влюбените в живота откривателки. Тези дами са положителни съпруги, правилни приятелки, нежни майки и фини във всяко едно отношение. Не понасят егоцентризма, показността, пиршеството в облеклото и обзавеждането и търсят умереността във всичко.

Плодови аромати

Избират ги девойките, които отхвърлят да пораснат. Те са сладки като тях, с мирис на лято и на апетитен захарен памук. Момичетата, ухаещи на плодове, са усмихнати, положително настроени, сладки, благи и открити. Гребат с цялостни шепи от живота и се забавляват, без да заплащат налог публично мнение. Категорично отхвърлят да пораснат и да видят живота през очите на скучните възрастни. Розовите очила са тяхна запазена марка, а нежността и усмивката им са визитната им картичка.

Ориенталски аромати

Огнените, буйни и ненаситни дами, родени да водят борби и да побеждават, избират тайнствените и опияняващи ориенталски аромати, които ги придвижват в различен свят. Топлата ванилия, мощните подправки, екзотичните цветя са обожавани от тези дами, за които ориенталските аромати са първи избор на парфюм. Открояват се с женственост, страст и море от страсти, което бушува в тях. Като магнит са за мъжете, само че те би трябвало да внимават да не изгорят от огнените им пристрастености. Силно прочувствени, дамите, харесващи ориенталски аромати, не не помнят нищо, което сте сторили за тях – нито положителното, нито неприятното и не простят.
Тези 10 дребни неща приказват доста за вас
Не е елементарно да влезеш в обувките на другия, да видиш нещата през неговите очи. Вярвате или не, само че някои напълно дребни неща приказват доста...
Прочети повече
Цитрусови аромати

Свежи, цялостни с сила и гледащи на света позитивно – такива са дамите, избиращи парфюми с нотки на цитрусови плодове. Околните ги възприемат като щури, необуздани, леко шантави. Това са девойките, които ще скочат с облеклата си в реката, ще тичат под дъжда и ще се въргалят с вас в снега. Усмивката не слиза от устните им, а те са родени, с цел да се забавляват, да забавляват близките и да вършат света по-пъстър, пъстър и добър.

Дървесни аромати

Дамите, предпочитащи тези аромати, са същински дами – стилни, изтънчени, с финес, стъпили крепко на земята, с бизнес усет, спокойни и прагматично гледащи на света. Уравновесени и от време на време леко хладни и лишени от страсти, те съумяват да реализират всички цели в живота си с разсъдък и мъдрост. Борбени са, грижовни и интересуващи се от просвета. Радко се забавляват, тъй като имат други проекти – кариера, постове и победи.

 
Какво разкрива за вас обичаното ви цвете
Любимото ви цвете може да ви опише доста за вашия темперамент. Повечето дами доста харесват цветята. Радваме се на букети, които получав...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР