Парче от автобусна гума е намерено метри преди мястото, където

...
Парче от автобусна гума е намерено метри преди мястото, където
Коментари Харесай

НОВА ВЕРСИЯ: Спукана гума довела до трагедията на Струма с 45 жертви

Парче от автобусна гума е открито метри преди мястото, където във вторник през нощта македонски рейс катастрофира, възпламени се и 45 души, измежду които 12 деца починаха. Инцидентът стана към 2 ч на автомагистрала „ Струма “ край пернишкото село Боснек.

Заради откритото парче една от водещите версии е, че рейсът е спукал гума и по тази причина е аварирал. Няма по какъв начин изрично да се потвърди, че парчето е от този рейс, оповестява " БГ Войс ".

Очевидци са разказали, че видели рейса да гори преди да катастрофира. Затова не е ясно дали спуканата гума е причина за случая или пожара е тръгнал от вътрешната страна.

Автобусът е благосъстоятелност на северномакедонска компания и се е прибирал от екскурзия в Турция. Пътували са общо 4 автобуса. Собственикът е на мястото на нещастието.
свързани новини36249преди 58 минути17463преди 42 минути
Служебният министър на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова съобщи пред Нова телевизия, че стартира инспекция на положението на пътя в региона на злополуката.

„ Познавам пътя, минавала съм оттова. Не мога да си спомня сигнализацията – дали има пътни знаци за нараснал риск от ПТП, само че откакто създадем инспекция, ще осведомяваме за положението на пътя “, уточни тя.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР