Папараци щракнаха 53-годишния Марк Антъни да се натиска с доста

...
Папараци щракнаха 53-годишния Марк Антъни да се натиска с доста
Коментари Харесай

Когато това секси гадже е с 30 години по-младо от теб: Щракнаха Марк Антъни да се натиска с годеницата си на яхта!

Папараци щракнаха 53-годишния Марк Антъни да се натиска с много по-младата си избраница Надя Ферейра. Двамата бяха засечени от фотографите във Флорида и по всичко проличава, че са много влюбени.

На фотосите се вижда по какъв начин Надя буйно е сграбчила годеника си, а масата пред тях е отрупана с цигари и кенчета от бира. Снимките са от морското странствуване, което двамата си проведоха, с цел да отпразнуват 23-ия рожден ден на Ферейра, както и годежа им.



Припомняме, че Антъни предложи брак на подгласничката на “Мис Вселена” 2021, единствено три месеца откакто двамата оповестиха връзката си публично.

El pasado 19 de marzo Marc Anthony hizo pública su relación con Nadia Ferreira, con quien anoche celebró su fiesta de compromiso
Por
Más información
— POSTAmx (@postamx)

Антъни е татко на шест деца, а две от които даже са по-големи от актуалната му избраница. Това са 28-годишната Ариана и 26-годишният Чейс. Ариана е плод на любовта на артиста с полицайката Деби Росадо, а Чейс, чието същинско име е Алекс е осиновен.

Певецът има двама сина от брака си с друга носителка на короната Мис Вселена - Даянара Торес. Това са 18-годишният Райън и 21-годишният Кристиан. Антъни има и близнаци от брака си със супер звездата Дженифър Лопес - 14-годишните Ема и Макс.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР