Папа Франциск прие президента Румен Радев и българската делегация във

...
Папа Франциск прие президента Румен Радев и българската делегация във
Коментари Харесай

Дяволът влиза в човека през джоба. Какво разказа папа Франциск на президента Радев

Папа Франциск одобри президента Румен Радев и българската делегация във Ватикана във връзка отбелязването на делото на светите братя Кирил и Методий.

" Папа Франциск насочи най-топло благопожелание към целия български народ за здраве, нравствен прогрес и единство. Нека по постоянно имаме такива мотиви да честваме дружно, тъй като в основата на мира и благоденствието са словото, просвещението и вярата. Ние като българи ще продължаваме да се гордеем с делото на светите братя Кирил и Методий ", сподели Радев.

Той описа и защо са си говорили двамата.

" Имаме повече от хилядолетни връзки с Ватикана. Папа Франциск е доста във вътрешността в актуалните процеси. Той живее с тях, взима интензивно отношение по всички модерни проблеми. Освен за актуалния камшик на държавността – корупцията, каквато има и в църквата, показа и какво е споделила баба му. Баба му е разкрила за него и българското кисело мляко. Сега описа, че баба му е споделила, че " дяволът влиза в индивида през джоба ". Папата насочи доста самоуверено обръщение с намерено изобличаване на италианската мафия ", сподели Радев.

По-рано папа Франциск е споделял, че за първи път схванал за България като ял кисело мляко като дете в Аржентина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР