Пантелей Николов, който беше застрелян преди дни в САЩ, е

...
Пантелей Николов, който беше застрелян преди дни в САЩ, е
Коментари Харесай

Убитият в САЩ асеновградчанин бил гребец

Пантелей Николов, който беше убит преди дни в Съединени американски щати, е бил гребец на кану-каяк в родния си Асеновград.

Преди 7 години печели годишна стипендия от спортното министерство. С парите, които съумява да спести, отпътува за Чикаго дружно със фамилията си, които печелят зелена карта.

От 2015 година стартира да работи като пощальон, кара камион и разнася колета сред щатите, разкриват негови познати от България.

Семейството му след няколко години също се прибира в родината, само че не и Пантелей, който преценя, че може да работи и да се устоя самичък в Съединени американски щати.

Първоначално полицията оповестява на околните му в първите дни след случая, че той е аварирал. Впоследствие обаче се оказа, че е убит неведнъж. Това се удостоверява и от отчет на правосъдна медицина в Мериън каунти, щата Индиана.

Полицията в Индианаполис продължава да търси причинителя. Убийството е станало на към 3200-ния номер на North Capitol Avenue в Индианаполис. Тялото на Николов е намерено в събота (26 юни) към 8:30 сутринта от инцидентен минувач, който е подал сигнал на 911.

Пантелей е карал пикапа си ден по-рано (26 юни) с климатична пратка до Охайо и е трябвало да се прибере вечерта в Чикаго където живее. Вместо това обаче полицията оповестява за гибелта на околните му в събота заран. Официално тялото е било разпознато в сряда и тогава управляващите разпространиха информация за повода за гибелта на момчето, предава " Телеграф ".

Близо до тялото му заследващите откриват ремарке модел 2019 Patriot Flatbed trailer. От пикапа на Николов обаче няма и диря. От регистрационния номер на ремаркето полицията се свързва с компанията, за която Пантелей работи, и от там с негови родственици, които живеят в Чикаго.

Във съдбовния ден младежът не е разговарял с никого от околните си. След няколко дни управляващите намират опожарен и пикапа на Николов - наследник 2008 Dodge 1500. Камиончето е намерено на към 10 км разстояние - на ъгъла на улиците W 73rd и Ditch Rd.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР