Панталони или поли – този въпрос изглежда вечен. И вероятно

...
Панталони или поли – този въпрос изглежда вечен. И вероятно
Коментари Харесай

Какво трябва да носи една 50-годишна жена: пола или панталон? Кое е по-добре.

Панталони или поли – този въпрос наподобява безконечен. И евентуално няма еднопосочен отговор. Но ние ще се опитаме да вникнем в детайлите. Ще вземем най-популярните критерии, които зрелите дами употребяват при извършване на покупки.

Съответствие с възрастта

Сред дамите над 50 години съществува мнение, че панталоните са по-подходящи за млади девойки. А дамите в годините е по-добре да носят поли, с цел да показват статус и женственост. Но това изказване от дълго време е престанало да бъде настоящо.

В актуалния свят панталоните или дънките от дълго време са изгубили възрастовата подготовка. Те се носят с идентичен триумф както от млади, по този начин и от зрели хора. И единствената разлика е в избора на жанр. Но това не значи, че последните би трябвало да носят единствено безформени панталони. Класическите панталони със стрелички в никакъв случай не са разочаровали никого.

А европейските блогърки 50+ на драго сърце театралничат в кожени модели, дънкови мами и разкроени версии. Но стандартът е нещо съществено. Затова постоянно полата към момента печели съгласно този аршин.

Комфорт

Несъмнено в борбата за комфорт призовото място ще заеме панталонът. В тях можете да седите както си желаете, да се навеждате или да се обръщате неловко, без да се страхувате от непредвидени несгоди. При полите сходни трикове не минават – постоянно би трябвало да сте нащрек. Особено мъчно е при моделите, направени от мачкани материи.

Но за благополучие нашите поли не са единствените. Днес има доста модели, направени от памук, туид и други качествени материали. Само погледнете тези дънки! В него можете за положително или за неприятно. Ако не беше едно “но ”: панталоните въпреки всичко са доста по-удобни.

Уместност

Е, тук е просто. Важно е да прецените средата, в която ще носите това или това нещо. Панталоните са идеални за действия навън, разходки и срещи с другари. А полата е просто основана за вечерно събитие, прием или елегантно излизане.

Да, несъмнено, можете да отидете на ресторант или галерия с панталон. Особено откакто през днешния ден асортиментът им е голям. Но никоя жена няма да събере толкоз доста похвали в тях, колкото в пола. Това е реалност и няма смисъл да се спори с него.

Подходящ жанр

Да, при цялата деловитост и успех на панталоните, нито един чифт не може да се съпостави с полата по изисканост и женственост. Полата е елегантна. Полата е лесна и сантиментална, най-после. И изтънчените персони е по-вероятно да я изберат само въз основа на тези аргументи.

Жената, която е по-активна, която бърза по работа, която разполага с всяка минута, ще носи панталон. И тук няма потребност да се спори, тъй като за усет и цвят, и жанр, както се споделя.

Комплементарна фигура

Не по-маловажна роля играе и по този начин нареченото допълнение на фигурата. Това значи, че всяка жена се стреми да скрие минусите и да подчертае преимуществата. И надлежно тя избира облеклата от тази позиция.

Например скъсената пола може да не си разреши всеки, поради възрастта и измененията в силуета. Но пък панталоните, в този смисъл, са същинска находка. Вариантите с напомпана талия и класическа кройка ще скрият дребното коремче и ушите на бедрата, както и пухкавите крайници. Макар че, какъв брой по-зле ще постъпи една плисирана миди пола, да вземем за пример?

И въпреки всичко, да, не можете да дадете приоритет на нито една от тях еднопосочно. В последна сметка никой не е отменил самостоятелния метод. Ето за какво всяка дама над 50 години би трябвало да има в дрешника си шикозна пола и комфортен панталон. А по-късно – както ще се поставя на картата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР