Паникьосани пътници, седнали в различни части на претъпканата кабина, са

...
Паникьосани пътници, седнали в различни части на претъпканата кабина, са
Коментари Харесай

Мъж с коронавирус почина по време на самолетен полет

Паникьосани пасажери, седнали в разнообразни елементи на претъпканата кабина, са снимани, до момента в който пред тях се разиграва драма, в която лекари се пробват да съживят пасажер на аероплан. Той е разгласен за мъртъв малко след спешно кацане в Ню Орлиънс, оповестява „ Мейл онлайн “.
Медиците, които са били позволени на борда, откакто самолетът е кацнал, се пробвали да го спасят, до момента в който брачната половинка му разкрила наоколо до други пасажери, че брачният партньор й е проявявал признаци на COVID-19 през последната седмица, като изгубил чувството си за усет и аромат. В ужасяващо тестване за околните пасажери мъжът е бил забелязан в самолета да се тресе и изпотява и да диша мъчно даже преди излитането на полета.
Във въздуха положението му се утежнява бързо и капитанът взема решение да извърши спешно кацане, с цел да може мъжът да получи здравна помощ. Малко повече от час след кацането пасажерът, който седял на седалка 28D, спрял да диша.
Пътниците, пътували със съдбоносния полет, показаха своите разочарования от самолетната компания в обществените мрежи. „
Пътникът попълнил формуляр преди полета, че не е имал позитивен тест за COVID-19 и не е имал признаци на болестта, породено от новия ковид, съгласно самолетната компания. "Очевидно е, че пасажерът е дал неправилни сведения ", обявиха от самолетната компания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР