Панелистът на Гала Дарин Ангелов доведе в студиото на На

...
Панелистът на Гала Дарин Ангелов доведе в студиото на На
Коментари Харесай

В „На кафе” показаха новата Никол Станкулова

Панелистът на Гала Дарин Ангелов докара в студиото на „ На кафе ” щерка си Дария. Това провокира общо трогване в екипа на предаването, а не след дълго момичето беше оповестено за новата Никол Станкулова.



Причината за това обаче е малко по-особена. Красивото дете може в действителност да се трансформира в красива жена като синоптичката на Нова телевизия. Но приликата сред Дария и Никол е в това, че обичат да бодат панелистите с молив. Наскоро, когато Станкулова отново беше посетител при Гала, всички мъже на панела се оплакваха от този неин табиет.

Дъщерята на Дарко напряко татуира ръката на Жоро Блажев с молива, който ѝ бяха дали. Иначе, детето се държа много чинно, изключително спрямо други деца на български звезди, попаднали в жив ефир.



В bTV да вземем за пример още помнят гостуването на Асен Блатечки и сина му, както и на Вики от „ Мастило ” с дъщерите ѝ. За последната се приказва, че е била неразрешена за канене, откакто едно от деца ѝ съобщи, че всички нейни другари ненавиждат bTV. Според някои пък тази преживелица е повода Петя Дикова да изгуби мястото си на водеща в малкия екран.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР