Пандемията засегна бизнеса на Стефан Николов с мед и пчелни

...
Пандемията засегна бизнеса на Стефан Николов с мед и пчелни
Коментари Харесай

Пандемията УДАРИ бизнеса на Стефан Николов

Пандемията засегна бизнеса на Стефан Николов с мед и пчелни артикули. Паниката и страхът от ковид се отразили на всичко, изключително на продуктите, които създава мъжът на Гала.

Те някак си изпаднали от потребителската кошница в първия миг, когато хората се стремяха да се презапасят с най-необходимото. Междувременно Стефан изгубил доста кошери поради пръскането с химикали и невъзможността да поставя нужните грижи.

Пътуването било затруднено при първата карантина, а хора в обкръжението му – спрели да оказват помощ по някакви аргументи, несъмнено.

Стефан се надява, че обстановката ще се възстановява. Все отново медът, който се създава у нас, е с изключителни качества. В едно от редките си изявленията неотдавна предприемачът акцентира, че България и Сърбия са единствените в Европа със 160 типа медоносни растения. Затова нашият мед е цветен, богат, мощен, потребен.

Слава богу, най-малко в персонален проект нещата му вървят. С Гала са в прелестни връзки, влюбени и щастливи. Всъщност Стефан е доста сантиментален, освен това изненадващо. И постоянно съумява да разсмее Гала с възприятието си за комизъм. Водещата пък внася успокоение и естетика. Бизнесменът се трансформирал под въздействието й. Признавал е, че е минавал пъстро през живота  имал залитания допреди любовта си с известната водеща

Сега умее да „ хване пътека " и да преследва една цел. За това огромна заслуга несъмнено отново има русокоската, тъй като постоянно е била образец за целенасоченост, дисциплинираност. С обич, неизменност и отношение тя обезоръжила бунтаря Стефан и той самичък се трансформирал, разбирайки кое си коства, кое не. Бизнесменът се кротнал. Започнал да обича по различен метод, написа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР