Пандемията се разраства с пълна сила в Дупнишко. В събота

...
Пандемията се разраства с пълна сила в Дупнишко. В събота
Коментари Харесай

Четирима починаха за два дни в болницата в Дупница, вирусът погуби възрастно семейство от село Грамаде

Пандемията се разраства с цялостна мощ в Дупнишко. В събота и неделя четирима души са умряли в отделението за лекуване на COVID-19 в общинската болница в Дупница.

Жертва на вируса стана от дупнишкото село Грамаде. Мъжът е умрял в събота, в неделя умряла и брачната половинка му. Двамата са на по 80 години и са имали съпътстващи болести, прецизира " Струма.бг “.

В общинската болница е умрял и мъж на 49 година от Сапарева баня, както и 80-годишна жена от село Гълъбник, община Радомир, която е приета в болница вечерта в събота в сериозно положение и не е издържала борбата с вируса.
свързани новини10783на 19.10.2021
На леглата, освободени от умрелите, незабавно се настаняват други, инфектирани с вируса. Вчера е приет в болница мъж на 24 година от село Овчарци, община Сапарева баня, който в сериозно положение, както и мъж от Бобов дол и жена от село Яхиново.

В събота от Спешен център – оповестиха, че е запълнено и последното легло и в двете лечебни заведения в Дупница. Тези пациенти, които са с по-лека форма на болестта, се остават на домашно лекуване.

Пред триажния кабинет в неделя се изви голяма опашка от искащи да се тестват. От там оповестиха, че по-голяма част от миналите през кабинета са без признаци, само че се опасяват да не са инфектирани. Оказа се, че от работещите в триажа петима индивида единствено един е имунизиран макар, че през кабинета през последните дни минават по над 100 души.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР