Пандемията от коронавирус промени света. В някои отношения към добро.

...
Пандемията от коронавирус промени света. В някои отношения към добро.
Коментари Харесай

В Китай кучетата вече не са храна

Пандемията от ковид промени света. В някои връзки към положително. Министерството на земеделието на Китайската национална република изключи кучетата от към момента неодобрения лист с животни, публично утвърден за консумация. Това се показва в изказване, оповестено на уеб страницата на Министерството, представен от TACC.
Съответната самодейност беше придвижена по време на разглеждане на обновения лист на представителите на сухоземните скотски типове, които могат да се отглеждат за следващо кръвопролитие и продажба на потребителите като хранителен артикул. В тази връзка в близко бъдеще управляващите възнамеряват да проведат изследване на публичното мнение, съобщи организация Фокус.
" С напредването на цивилизацията кучето се трансформира в специфичен сателит на индивида. В света то не се смята като цяло за домакински любим, предопределен за консумация, затова у нас не трябва да се причислява към съответната категория ", се споделя в документа.
Списъкът с животни, чието месо и елементи от трупове, които управляващите възнамеряват да разрешат за храна, включва свине, крави, бикове, якове, овце, коне, магарета, камили, зайци, както и домашни птици - патици, гъски, пуйки, гълъби и пъдпъдъци.
Както е маркирано в коментара, съпътстващ този лист, всички горепосочени животни принадлежат към обичайна номенклатура от 18 продукта. Освен това има „ позволен “ лист от 13 специфични категории, които да вземем за пример включват някои типове елени. Властите счетоха за уместно да прибавят в документа чернокафяви лисици и норки, които, както е конкретизирано, не трябва да се ядат, само че козината им може да се употребява за изработката на облекла.
Председателят на Фармацевтичния съюз с обвиняване за всяване на суматоха
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР