Пандемията на коронавируса все още не е приключила, но това

...
Пандемията на коронавируса все още не е приключила, но това
Коментари Харесай

Най-впечатляващите рокли от червения килим на Мет Гала 2022


Пандемията на ковид към момента не е завършила, само че това не попречи на звездите от шоубизнеса да се съберат, с цел да преминат по аления килим на Мет Гала 2022. По традицията стилното събитие, основано от списание „ Вог “, се организира в първия понеделник на май.

Темата на Мет Гала тази година беше: „ В Америка: Антология на модата “ или „ Позлатен искра “. Определяно като „ най-успешната нощ на модата “, благотворителното събитие събира средства за Музея на изкуството „ Метрополитън “, намиращ се на " Пето авеню " в Ню Йорк. Събитието приветства едни от най-известните персони, млади гении, както и доайени в стилната промишленост.

Снимка: Getty Images


И по този начин, кои звезди минаха по аления килим? Или може би по-важният въпрос е: кои носеха най-впечатляващите тоалети?

Снимка: Getty Images


Повечето звезди от шоубизнеса носеха рокли на влиятелни фешън къщи - Кендъл Дженър мина по аления клим на събитието в рокля на Prada, Кая Гербер в рокля на Alexander McQueen, а Блейк Лайвли в рокля на Versace, до момента в който музикалната сензация Били Айлиш предложи друга визия, залагайки на тоалет от рециклирани текстили.

Снимка: Getty Images


Риалити звездата Ким Кардашиян беше облечена в емблематичната рокля на Мерилин Монро, като емблематичният тоалет е планиран от Жан Луис. " Не съм консумирала въглехидрати или захар от три седмици! ", споделя Кардашиян за крайните ограничения, на които се е подложила, с цел да влезе в роклята.

Снимка: Getty Images


Вижте още за най-впечатляващите рокли от аления клим на Мет Гала в.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР