Пандемията коронавирус диктува свои собствени правила. Така например преди време

...
Пандемията коронавирус диктува свои собствени правила. Така например преди време
Коментари Харесай

Светът се побърка: Ето какво ще гледаме по плажовете през лятото СНИМКИ

Пандемията ковид диктува свои лични правила. Така да вземем за пример преди време от pochivka.blitz.bg демонстрираха „ новата действителност “, която разкри по какъв начин ще ни затварят на плажовете това лято.

Но даже и COVID-19 не може да спре лятото. А то към този момент е съвсем тук. Градусите скачат и от ден на ден започваме да си мислим за отмора, плаж и море.

Но замисляли ли сте се по какъв начин ще плажуваме по време на пандемията? Е, много неочакван отговор пристигна не от къде да е, а от Италия, където вирусът върлува с цялостна мощ.

Италианската дизайнерка Тициан Скарамуцо има свое лично ателие в Сенигалия - Elexa Beachwear. Първоначално тя е шиела дамско долни дрехи, само че защото поради пандемията всичките магазини били затворени поръчките й спрели. Заради това тя почнала да пие защитени маски.



Дъщеря й един ден споделила, че желае да отиде на плаж, само че не знае по какъв начин дали ще устоя да е с защитна маска и там, а плюс това не харесвала принта на маските за лице



Точно тогава на Тициан й хръмнала една много странна концепция – трикини. Интересно е, че в този момент целият свят (най-вече женската половина) полудяха по изобретението й.

Като нищо през лятото на плажа ще виждаме единствено италианското произведение.

Но какво е то, както и доста негови фотоси ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР