Пампелон в Сен Тропе е един от най-известните плажове по

...
Пампелон в Сен Тропе е един от най-известните плажове по
Коментари Харесай

Григор и Мадалина се отдадоха един на друг на плаж в Сен Тропе

Пампелон в Сен Тропе е един от най-известните плажове по света. Именно това място Григор Димитров и неговата нова половинка са избрали за своята лятна сантиментална отмора сред професионаните си задължения.

След като понесе проваляне от датчанина Холгер Руне на шампионата " Уимбълдън ", българската тенис звезда имаше свободно време, преди да отпътува за Северна Америка за шампионатите на твърда настилка преди US Open. През времето, когато Димитров играше на " Големия шлем " в Лондон, румънската актриса и модел Мадалина Геня беше на трибуните, с цел да поддържа своя обичан.



След като присъединяване му завърши, двамата отпътуваха за Франция. И като фенове на първокласните дестинации, Гришо и Мади избраха точно плажа на Пампелон, с цел да се насладят на компанията си. това стана ясно от фотосите, които самият Григор Димитров разгласява на стори в Инстаграм.



Това е най-дългият и чист плаж, ситуиран по френското крайбрежие наоколо до селцето Раматюел, близо до Сен Тропе. Плажът е желано кътче за отдих от доста известни персони.

Нека да напомним, че Григор и Мадалина са двойка от няколко месеца. Те се появиха за първи път дружно на мача на Димитров в Мадрид против Карлос Алкарас. Оттогава румънката, която има едно дете, е покрай българския тенисист съвсем на всички значими шампионати.

Тя беше в Париж на " Ролан Гарос ", а в този момент, с цел да поддържа своя обичан, участва и на " Уимбълдън " в Лондон.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР