Паметникът на съветската армия не пречеше, когато започнахме да правим

...
Паметникът на съветската армия не пречеше, когато започнахме да правим
Коментари Харесай

Виза Недялкова: С демонтажа на ПСА се бърза, защото е незаконнен

Паметникът на руската войска не пречеше, когато започнахме да вършим народна власт, когато влязохме в Европейски Съюз и НАТО. Чудя се кое е това огромно нещо, което се случва, че този монумент да ни пречи.

Това мнение изрече пред журналистката Виза Недялкова.

 Според нея се бърза с демонтажа на ПСА, тъй като това е нелегално:

" Това прави цялата работа неморална и незаконна ".  

В предаването " 12+3 "  Виза Недялкова разяснява настоящата политическа конюнктура и измененията в Конституцията, които се гледат в Народното събрание:

" Вярвам на Стефан Стоянов, който е един от депутатите от Великото национално заседание, приели сегашната Конституция, той е един от бащите на Конституцията. Той сподели, че голяма част от тези промени са политически и не става дума за някакво юридическо рационализиране ".

Всичко е единствено интернационално при нас, уточни с доза комизъм тя и разяснява:

" Всички проблеми, които се трансформират в грамадна препирня у нас, са проблеми, основани от самата " сглобка ". Няма нито едно скандално нещо, което се случи през тази година, което да не беше провокирано от самите тях. Всяко нещо си го направиха сами, а след това се държат, като че ли целият свят им е отговорен.... Гледаме разправиите на ръководещите с ръководещите, а се оказва, че някой непрестанно им пречи. Кой ви пречи? Вие сами си пречите ". 

В коментар за медийното отразяване на политическите сюжети в България, журналистката дефинира БНР като най-хубавата медия и добави: " Има най-вече свяст в главите на сътрудниците в БНР. Вие сте положителната медия ". 

Според нея има доста политически лица, които заслужават да бъдат бойкотирани от публицистите:

" Колегията не е единна и няма визия какво значи протест. А не да приказват тези политици и това да се транслира единствено до хората ".

Виза Недялкова счита, че това държавно управление няма бъдеще и изрече подозрение, че Мария Габриел ще има " по-голяма тежест " от Николай Денков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР