Памела Треан с перфектен рекорд от 9 поредни победи. Тръгна

...
Памела Треан с перфектен рекорд от 9 поредни победи. Тръгна
Коментари Харесай

Тайното бижу на българския бокс

Памела Треан с съвършен връх от 9 следващи победи. Тръгна по стъпките на Дейзи Ланг

Момиче за милион швейцарски франка. С девет победи (5 с нокаут) от 9 мача тя потегля по стъпките на именитата международна шампионка Дейзи Ланг.
Историята на Памела Треан стартира като на приказка. Родена е в София, само че отпътува за чужбина през 2014-а.
" През последните години в България работех по няколко строителни плана и изграждах бизнес за продажба на дребно и едро - споделя Памела Треан. - Стремях се да върша това, което се чака от мен. Да се впиша. Да направя всички горди и щастливи. "
Чаровната Памела влиза в месомелачката на ежедневната рутина. Както при доста други девойки, напрегнатият график се отразява на нейното здраве. " По това време получих задръстване на дълбока вена (флеботромбоза) - споделя Памела. - Останах в болница с риск за живота в продължение на седем дни. Отне цяла година, с цел да се възстановя. Тази обстановка беше като пробуждане. Трябваше да преразгледам метода на живот. Въпреки това още веднъж не направих верния избор. Продължих да пожертвам. Отне ми още четири години, с цел да погледна истината в очи. Чак през 2014 година събрах задоволително храброст. Започнах да упражнявам във фитнес клуб спорта, който одобрявам отдавна - бокс. "
В началото заниманията наподобяват доста тежки за Памела. Тя не е готова. Трудно съумява да мине даже загрявката. Всяка частичка на нейното тяло вие от болежка.
" След излизане от залата лицето ми оставаше пурпурно алено целия ден - прибавя още Памела. - Ала на идващия ден бях подготвена още веднъж да се върна и отново да опитам. Започнах във фитнес клуб, а не в боксов клуб. Моите близки и другари не ме поддържаха. Чувала съм безчет пъти, че резиля фамилията. Как този спорт не е за мен, нито за дамите въобще. Обясняваха, че не би трябвало да бъда лакомец. В добавка следваха избрания като грозна и глупава. Бях много разочарована от отношението. Реших да продължа и да направя нещо за себе си. Нещо, което одобрявам. "
Треан идва в Швейцария през лятото на 2014-а. Първото нещо, което прави е да си откри клуб. До ден сегашен тя е в него.
" Директно разгласи, че съм добра в бокса, упражнявам от съвсем година и желая да се състезавам - добавя Памела. - Треньорът не беше уверен, нито който и да било различен. До напълно скоро никой не вярваше, че мога да реализира актуалните триумфи. "
Боксът оказва помощ на Памела да се оправи в един от най-трудните интервали в своя живот. Когато идва в Швейцария, не приказва езика. Никога преди този момент не е живяла в чужбина. Нейните усещания били радикално разнообразни от ситуацията в алпийската страна.
" Преобразувах живота си, с цел да бъда самостоятелна. При това на място, където триумфът се реализира мъчно - споделя Памела. - Сега съм професионален боксьор с 9 победи и без загуба. Имам невероятната опция да преследвам трофеи и да получа самопризнание. За мен боксът се трансформира в специалност. "
Памела прави всичко допустимо, с цел да насърчи младите девойки. Дава им образец по какъв начин не би трябвало да се опасяват, а да работят интензивно, да мечтаят и да реализират задачите.
" Тази работа дава повече благоприятни условия, в сравнение с наподобява на пръв взор - споделя Памела. - Освен тялото, значими са и мозъкът, и духът на индивида. Избрала съм да се съсредоточвам върху дамите и девойките, тъй като в днешния свят е доста комплицирано и предизвикателно да бъдеш жена. Има прекалено много упования. Твърде доста напън. Това е моят метод да се отплатя, тъй като в най-трудните моменти до мен постоянно е имало жена, която ме е подкрепяла. Така открих задачата си. Тя е да оказа помощ на хората да отключат капацитета и да живеят здравословен и благополучен живот. Желанието им е дамите и девойките да се одобряват и да основат собствен личен свят, а не да се преценяват с обкръжението. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР