Памела Андерсън пристигна без грим за Седмицата на модата в

...
Памела Андерсън пристигна без грим за Седмицата на модата в
Коментари Харесай

Памела Андерсън се появи без капчица грим на Седмицата на модата в Париж, неузнаваема е

Памела Андерсън дойде без грим за Седмицата на модата в Париж, а Джейми Лий Къртис откри това за очарователно, написа CNN.

Актрисата от " Хелоуин " разгласява фотография на Андерсън в своя Инстаграм с думите:  " Революцията на естествената хубост стартира публично! ".

" Памела се появи и зае мястото си на масата без нищо по лицето си. Толкова съм впечатлена и изумена от този акт на храброст и протест ", написа Къртис.

Бившата звезда от " Спасители на плажа ", която се радва на подем в кариерата си, сподели, че в този момент носи малко или никакъв грим спрямо времето, когато участваше в сериала при започване на 90-те години.

Андерсън неотдавна разяснява пред " Elle ", че тогава просто се съгласявала с това, което хората й казвали да прави във връзка с външния си тип.

Памела изясни, че е избрала да носи малко или никакъв грим след гибелта на нейната гримьорка Алексис Фогел, която умря през 2019 година след борба с рак на гърдата.

" Тя беше най-хубавата ", сподели Андерсън за Фогел. " Оттогава просто усещах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим. "

Меката си визия Андерсън дефинира като " освобождаваща, занимателна и също малко бунтарска ".

" Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак си се дръзвам на себе си, когато се погледна в огледалото: " Уау, какво се случва с мен?! Но това е пътешестване ".

Андерсън още веднъж е в светлината на прожекторите с нова книга, документален филм и няколко фешън сесии, в това число за " Hugo Boss " и " Tommy Hilfiger ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР