Пам си тръгна от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев

...
Пам си тръгна от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев
Коментари Харесай

Загубих човека, който ме накара да отида там: Пам за напускането на Ергенът

Пам си потегли от конкуренцията за сърцето на Евгени Генчев изненадващо. Тя не беше лишена от роза, а сама избра да напусне поради персонални аргументи. 

Оказва се, че една покруса е помрачила присъединяване на Пам в предаването и тя се е почувствала длъжна да приключи присъединяване си. Нейната треньорка и доста добра другарка е претърпяла злополука и е умряла. 

" Причината да изляза от предаването е загубата на непосредствен човек. Случи се доста драматичен случай и трябваше да напусна " Ергенът ". Животът от време на време е доста нечовечен. Човекът, който изгубих, е индивидът, поради който се мотивирах да вляза в подобен формат. Една извънредно красива, невероятна и може би най-силната персона, която съм срещала през живота ми. И към момента преминавам през това, което ми се случи ", разкри плюссайз моделът в изявление.

Предвид тези условия, Пам е усетила, че не може да продължи присъединяване си в предаването. " Вярвам, че хората би трябвало да бъдат там, където сърцето им усеща, че би трябвало да отидат. " – показа тя. 
                             

Пам споделя, че в един дъждовен следобяд точно тази нейна другарка я е провокирала да се запише за предаването. Пам го сторила, макар че не била сигурна дали българската аудитория е подготвена за нещо сходно. Очаквала е рецензии и недобронамерено отношение.

На кастинга незабавно са харесали Пам и били уверени, че желаят тя да е измежду девойките в " Ергенът ", само че тя в началото отказала, преди да се престраши да се впусне в това премеждие. 

Освен с цел да провокира себе си, Пам е влезнала във формата и тъй като е харесала Евгени. Споделя, че е получила безапелационна поддръжка от него и няма никакви забележки към държанието му. 
 9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете  9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете  9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете  9 обстоятелството за новия ерген Евгени Генчев, които не знаете
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР