Палячи напусна телевизионното шоу „Маскираният певец“, което се излъчва по

...
Палячи напусна телевизионното шоу „Маскираният певец“, което се излъчва по
Коментари Харесай

Падна маската на Палячи в "Маскирания певец", не е за вярване кой се оказа под нея

Палячи напусна телевизионното шоу „ Маскираният артист “, което се излъчва по Нова телевизия. Той получи минимум от гласовете на почитателите, които избраха борбата да продължат Хищницата, Бебето и Макаронът, осведоми " ".

Въпреки че извърши по ослепителен метод международния шлагер на Lykke Li “I Follow Rivers”, Палячи трябваше да смъкна маската си, а под нея се оказа Теди Кацарова. Тя показа, че е доста щастлива, че е съумяла да преодолее клаустрофобия от маската.

Преди това на сцената се организираха четири дуела, като за първи път този сезон в тях участваха всички неразкрити досега облици. Булката завоюва борбата с Палячи, Златният изненадващо за мнозина се оправи с Хищницата, Плашилото нанесе първо проваляне на Макарона, а Баба Яга надделя Бебето.

Звездата от „ Диви и щастливи “ Яна Маринова влезе в ролята на проверяващ панелист.

Гостуващата от предишния сезон маска на Звездата пък затрудни най-вече панела, като всички останаха без догатки кой се крие под нея.

Синята му кръв и розовият път изцяло объркаха проверяващите и никой от тях не допусна, че те са свързани с Краля на поп музиката Елвис Пресли и розовия автомобил на Цецо Елвиса. В първото издание на шоуто под Звездата се криеше Бате Енчо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР