Палома Фейт и Карол Вордерман са някои от звездите, които

...
Палома Фейт и Карол Вордерман са някои от звездите, които
Коментари Харесай

Посланието от четири думи на Палома Фейт за Риши Сунак, докато тя се присъединява към Карол Вордърман в отхвърлянето на гнусна шега

Палома Фейт и Карол Вордерман са някои от звездите, които подлагаха на критика Риши Сунак поради неговата унизителна забележка за транссексуалните хора.

Министър-председателят направи забележката в Камарата на общините тази седмица, до момента в който майката на убитата транссексуална тийнейджърка Бриана Гей беше посетител в Народното събрание. Сунак беше приветстван от пейките на торите, защото той съобщи, че водачът на лейбъристите Кийр Стармър " даже не може да дефинира жена ". Коментарът му провокира неотложно отвращение с ядосани депутати, които викаха „ позор “, до момента в който безмълвният Сунак отхвърли да се извини.

По-рано тази заран той още веднъж отхвърли да се извини за коментара, защото настоя, че забележката му е „ безусловно законна “, защото той показва „ противоположните завои “ на Starmer. След пренебрежителния му коментар звезди, в това число Палома, Карол и Ела Морган от Married At First Sight, се обърнаха към обществените медии, с цел да го подлагат на критика.

Заедно с видео на коментара си, иконата на Count...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР